Утрото днес ме събуди
с прекрасната дума - Любов!
С плюшено мече червено
и целувка една от сърце.
Денят е прекрасен за двама.
Така създал го е сам Бог.
За обич в сърцата да блика
и искрена, вечна любов.
Денят с топлота ни обгърна,
обеща прекрасен да е той.
С много цветя и усмивки
и наздравица за Трифонов ден.
© Елена Todos los derechos reservados
Валентин, стихчето е прекрасно, Благодаря.
Раде, благодаря за наздравицата.