17 ene 2013, 10:56  

Усмихни се 

  Poesía » Otra
559 0 1

Усмихни се, когато си тъжен,

виж, в небето изгряват звезди,

разбери, на живота си нужен,

с лице от усмивка в бразди!

 

Пътя търсиш, но той буреняса,

а пътечките малки са стръмни,

трябва някаква нова нагласа,

за да светне, когато се стъмни!

 

Слагаш броня, но тя натежава,

после сваляш я и си безсилен,

но стремежът за напред нажежава

и те прави от всичко по-силен!

 

Всеки ден носи нови копнежи,

всеки миг е до края безценен,

че съдбата е пълна с метежи,

но така е човек пълноценен!

© Мариана Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??