Пиеш хапче за сърце,
после се усмихваш смело
и поемаш кат детенце,
що се учи да пълзи.
Вътре в теб нещо ти тежи,
в стомаха бръмбърче кръжи
А ръката по-трудно държи
чантата в надежди малки.
Но животът продължава,
ти си мъничка прашинка.
Затова вдигни глава,
пътя продължи с усмивка.
С чанта, куфар и билет
тръгвам смеличко напред.
Днес за Брюксел имам полет,
там съдбата да сменим.
© Елена Todos los derechos reservados