10.04.2016 г., 0:42 ч.  

Усмихни се 

  Поезия » Любовна
337 0 0

Пиеш хапче за сърце,

после се усмихваш смело

и поемаш кат детенце,

що се учи да пълзи.

 

Вътре в теб нещо ти тежи,

в стомаха бръмбърче кръжи

А ръката по-трудно държи

чантата в надежди малки.

 

Но животът продължава,

ти си мъничка прашинка.

Затова вдигни глава,

пътя продължи с усмивка.

 

С чанта, куфар  и билет

тръгвам смеличко напред.

Днес за Брюксел имам полет,

там съдбата да сменим. 

 

 

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??