25 may 2014, 19:41

Усмихни се, Тъга 

  Poesía » Filosófica
689 0 23

Усмихни се, Тъга,

изхвърли тези дрехи кафяви,

вън е пролет сега

и модерен е цвят на тинтява.

 

Птици вият гнезда

и застилат ги с обични песни,

виж изгрява дъга

и ти маха, не е ли чудесно.

 

Ти си муза една

денонощна на всички поети,

усмихни се, Тъга,

дай почивка на клетите.

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??