Усмихвай се
Там където има много любов,
се случва да има грешка и прошка.
Там където няма любов,
целият живот, всичко е грешка.
Аз те обичам до болка и в грях.
Аз се обичам, когато съм с тебе,
що е огън и любов, аз добре разбрах.
отдавам ти се, ти си моето небе.
За някого си само човек, живял в лъжи,
за мене ти си всичко на този свят.
Приятел не този, който ръката държи,
а който сърцето докосва и дарява цвят.
Не плачи, че нещо е свършило,
радвай се, че я има тази обич голяма,
че преживяното и нас ни е имало.
Сърцата докоснати - в тях измяна няма.
Усмихвай се дори любовта да е тъжна,
защото те гали с обич безмерна.
Аз потъвам в тишината нежна
и те обичам в магията вечерна.
© Йонка Янкова Todos los derechos reservados