4 nov 2010, 13:54

Усмирителна риза 

  Poesía » De amor
1730 0 33

Чакане - пресмятане -
думи, дати, страх.
Във кревата смачкани
две купчини грях.

 

В очите ми безумие!
В зъбите ми стих!
Луд съм от двулунието
на гърдите ти!


Нищо друго не си сега, а

стан, в който влизам,
от косите ти да си изтъка
усмирителна риза.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??