Nov 4, 2010, 1:54 PM

Усмирителна риза 

  Poetry » Love
1742 0 33

Чакане - пресмятане -
думи, дати, страх.
Във кревата смачкани
две купчини грях.

 

В очите ми безумие!
В зъбите ми стих!
Луд съм от двулунието
на гърдите ти!


Нищо друго не си сега, а

стан, в който влизам,
от косите ти да си изтъка
усмирителна риза.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??