6 nov 2008, 21:05

Усмивка 

  Poesía » Otra
616 0 2
        Усмивка...


Дали за това, че не можах да открия
вратата на вярата и добротата в мен.
Или защото съм много ранима,
като стъкло се чупя всеки ден.
А може би ,защото живея с надежда
и искам всеки миг като последен да уловя...
Умира... не мигът, умира свят...
Усмивката умира.
И следва взрив,
но няма взрив... Въздишка е...
Сълзи, стенание и мрак...
Смирение, надежда... Лъч.
И ражда се Усмивка...
Светлина...

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ...дали защото много те разбирам, но силно усетих стиха....харесах и разбирам -УСМИВКА си и с усмивки ще ти е пълен денят !
    Поздрави , Дани !
  • Умира усмивка и се ражда усмивка!Като живота, като Любовта!Поздрави!
Propuestas
: ??:??