22 abr 2005, 20:15

Усмивка 

  Poesía
1161 0 2
И ето, спуска се нощта
и с нея моята усмивка
от лицето ми изчезва,
защото ти си някъде далече...
Защо ли е така жестока съдбата
да ме наказва и винаги така самотен
да съм... в този миг... самотен пак.

© Дсистем Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??