22.04.2005 г., 20:15 ч.

Усмивка 

  Поезия
1160 0 2
И ето, спуска се нощта
и с нея моята усмивка
от лицето ми изчезва,
защото ти си някъде далече...
Защо ли е така жестока съдбата
да ме наказва и винаги така самотен
да съм... в този миг... самотен пак.

© Дсистем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??