4 jul 2008, 16:30

Усмивка 

  Poesía
707 0 2
 

Усмивка

 

Дарявам ти една усмивка

Първата.

За днес.

Откраднах я от полумъртвите дървета,

протегнали ръце за мъст,

от слънцето,

от първите лъчи.

Все още под завивката

от плуващи мъгли.

Дарявам ти я - първата!

И нека има още много през деня,

да мога и другите да ти даря.

© Мариета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??