Jul 4, 2008, 4:30 PM

Усмивка 

  Poetry
708 0 2
 

Усмивка

 

Дарявам ти една усмивка

Първата.

За днес.

Откраднах я от полумъртвите дървета,

протегнали ръце за мъст,

от слънцето,

от първите лъчи.

Все още под завивката

от плуващи мъгли.

Дарявам ти я - първата!

И нека има още много през деня,

да мога и другите да ти даря.

© Мариета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??