4.07.2008 г., 16:30 ч.

Усмивка 

  Поезия
705 0 2
 

Усмивка

 

Дарявам ти една усмивка

Първата.

За днес.

Откраднах я от полумъртвите дървета,

протегнали ръце за мъст,

от слънцето,

от първите лъчи.

Все още под завивката

от плуващи мъгли.

Дарявам ти я - първата!

И нека има още много през деня,

да мога и другите да ти даря.

© Мариета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??