31 ago 2007, 14:03

Усмивка 

  Poesía
867 0 10
                Усмивка

Символ на нежност и ласка,
израз на топлина и уют -
това е усмивката бляскава,
показваща верния път.

                Усмивката, която дарява
                надежда, вяра и любов,
                която лика озарява
                и отговаря на далечния зов.

Разпалва без огън сърцето
и в лунната нощ тя гори,
рисува цветя по небето
и пръска златисти искри.

                 Тя идва тихо, на пръсти,
                 раздава щастие навред по света
                 и под къдриците гъсти
                 примамва с копнеж любовта.

© Виктория Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??