...Усмивката ти...
Усмивката ти ме осветява
стопля ме и ме изразява...,
кара ме от щастие да плача,
пленява ме и се закача...
Усмивката ти ме влюбва,
вика името ми в страст,
за живот нежно ме приканва...,
говори ми тихо за любов...
Показва красотата на нещата,
усмивката ти ме усмихва...
и ме изпълва с теб...
Усмивката ти...само е нужна,
за да съм щастлива...!
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados