22 dic 2009, 20:50

Устни 

  Poesía » De amor
569 0 1

Очите най-прекрасни на света 

сгряват ми сърцето и душата.

Най-вкусните устни подслаждат    

мойте устни, даряват ми живота.

Ръцете, нежни като коприна,

възбуждат в мен страстта.                                                                                                             Душицата ти мила в моята се ражда.

Живот на следваща дарява.

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??