13 oct 2007, 16:09

Устните й бяха нежни 

  Poesía
656 0 9

Устните й сякаш парят -
топли и добри.
Даваше ми да ги галя,
нощем до зори!

Като на коне летеше
времето за нас!
Разделихме се - и няма
любещия глас!

Нощем мъката ме хапе -
ще ме умори!
Устните й бяха топли,
нежни и добри!

© Ангел Чортов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??