15 dic 2013, 19:24  

Утешителна 

  Poesía
299 0 0

Хора на духа,

запратени в света -

фар в мрака,

свещица за душата,

беда за себе си,

победа за будния.

Хора, дошли да видят хора.

Да побеседват.

Да погалят.

Да събудят.

Да помълчат.

И да си идат.

Утешени утешители.

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??