4 mar 2009, 23:16

Утре... 

  Poesía » De amor
606 0 2
Да има утре обеща ми,
да бъде празник всеки ден,
после ме заключи в златна клетка
и забрави ти за мен.
Да съм призрак ме обрече,
да съм сянка в твоя дом,
да нося кръста, че съм твоя,
а всъщност - ничия да съм.
Казах на сърцето си да те забрави,
на душата забраних да страда,
за да мога в утрешния ден
за теб да нямам аз пощада!

© Сянка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??