14 may 2009, 10:19

Утре може да ме няма 

  Poesía » De amor
1865 0 17

Вървя по улици

  без край и

                без начало

светкавично въртя се

частица по частица

отново го повтарям

в паметта ми е пустиня

и оазис от тишина

във  всеки възел

кошници от самоти

сляп поглед и съм твоя

но утре може да ме няма

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??