14.05.2009 г., 10:19 ч.

Утре може да ме няма 

  Поезия » Любовна
1832 0 17

Вървя по улици

  без край и

                без начало

светкавично въртя се

частица по частица

отново го повтарям

в паметта ми е пустиня

и оазис от тишина

във  всеки възел

кошници от самоти

сляп поглед и съм твоя

но утре може да ме няма

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??