8 dic 2021, 23:14  

Утре таборът ще отпътува 

  Poesía » De amor
1259 7 9

Тази нощ последна, не мълчù

Изиграй ми с песен чувствен танц.

Да засветят пъстрите очи

и снагата да се вие в транс.

 

Разпусни катранени коси

тази нощ, последната, за мене

и край огъня голям да си,

преди изгрев, тайнствено горене.

 

Утре таборът ще отпътува,

ще си тръгне първата любов.

Тази нощ последна, се сбогува

тъжното сърце с утихващ зов.

 

Но танцувай ти сега, любима,

със дайренце под луната бяла.

Ще останеш в мен незабравима.

Тази нощ последна... е раздяла.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??