Утринно
Целувам ти бузата, утро...
(срамежливо, несресано, мудно,
прегладняло и мъничко будно,
със червено носле и подути очички,
с вродената обич към всичко и всички,
с обросена тъга и засмяна въздишка
и с наивна усмивка до теб на каишка)
... да те погледам как се развиделяваш.
© Владислава Генова Todos los derechos reservados
Браво!