18 ene 2007, 16:15

Утринно 

  Poesía
991 0 12

Някой пуши с лула на прозореца,

някой друг вън трепери от студ.

Разговарят със важност престорена

един странник
и някакъв луд.

 

Сутрин. Дъжд. Град. Площад. Кафене.

И чадъри цъфтят по площада.

И над топлата чаша горчиво кафе

в кафенето
един влюбен страда.

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??