Някой пуши с лула на прозореца,
някой друг вън трепери от студ.
Разговарят със важност престорена
един странник
и някакъв луд.
Сутрин. Дъжд. Град. Площад. Кафене.
И чадъри цъфтят по площада.
И над топлата чаша горчиво кафе
в кафенето
един влюбен страда.
© Мартина All rights reserved.
явно и това можеш.