23 dic 2010, 15:02

Утро 

  Poesía » De amor
622 0 5

Утро

 

Ухае в стаята ми нежният ти глас

и с топлата си музика ме буди

а думите - с крила от тюркоаз

по мене кацат – като пеперуди

 

Очите ти – разлистват утринта

и нощните звезди във тях се скриват

и с лунните акорди на съня

във нежните ти чувства се разбиват

 

А мракът в ъгъла уплашен се е свил

скимти от страх пред нежното цунами

навярно знае – вече е открил

че ти довеждаш в стаята – деня ми...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??