Вече изтрезнял гледам че съм цял
снощи всичко съм изял
Марулята в корема се обръща
до дюлята иска да се връща
Леле главата ми е пълна с тенекия
хем тежи хем дрънчи
по-добре още малко да се полежи
но мила моя не се сърди
маруля повече на салата не режи
и земята и тавана от нея все още се върти
© Георги Димитров Todos los derechos reservados