17.04.2010 г., 20:28 ч.

Утро 

  Поезия » Хумористична
595 1 1

Вече изтрезнял гледам че съм цял

снощи всичко съм изял

Марулята в корема се обръща 

 до дюлята иска да се връща

Леле главата ми е пълна с тенекия

хем тежи хем дрънчи

по-добре още малко да се полежи

но мила моя не се сърди 

маруля повече на салата не режи

и земята   и  тавана от   нея                                                                                                            все   още  се върти

© Георги Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Леле, май че наистина си го писал с тенекиена глава!
Предложения
: ??:??