Днес утрото не закъсня,
стана рано и... се прозя.
Среса си лъчите чисти,
протегна се и засия...
Обля ме със прегръдка нежна.
Усука се около мен.
Усмихвам се, запленена,
на Него, новия слънчев ден.
© Миглена Георгиева Todos los derechos reservados
От слънцето си днес отчупих
От вятъра със шепите си взех
Обля ме аромат на круша...
а мислите ми са по теб!