27 sept 2023, 19:51

В бара ще те чакам... 

  Poesía
249 3 0

В бара ще те чакам...

 

Тази вечер ще те чакам в бара...

Надявам се да дойдеш до зори...

С бутилка и пакет цигари...

Ще пия... За да спре, да ме боли..!

 

Липсата ти вече ме събаря...

Сърцето ми разкъсано... Кърви...

Душата ми в копнежите изгаря...

Тялото ми в страстите... Гори..!

 

Чакам те..! Запалил съм цигара...

Поръчах си поредно питие...

Подпирам се... Едва стоя на бара...

Не помня, колко алкохол поех..!

 

Погледът ми вече се размазва...

Барманът ме следва със очи...

Чашата отново ми е празна...

Бавно ми налива... И мълчи..!

 

Чакам те..! Подпрял съм се на бара...

Видимо пиян и уморен...

Паля си последната цигара...

А теб те няма... Няма те до мен..!

 

Може би е време да си тръгна...

И в бара вече музиката спря...

Утре продължавам... Ще се върна...

Липсваш ми..! Ще дойдеш ли? Ела.!!!

 

Калоян Христов©️

(Chris Heart)

New Beginning

27.09.2023

Лондон

© Калоян Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??