28 dic 2020, 8:49

В бяло 

  Poesía » De amor, Erótica
538 1 0

В бяло. 

Където ти свършва душата. 

Започва и моето черно. 

Дотам е и моята мисъл. 

Докъдето ти стига сърцето. 

Твоето тяло. 

Изцяло. 

Е само за среднощни сонети, 

направено.

*

Аз ти ги пиша във бяло. 

Ти ми ги чети във черно. 

 

© Maria Radeva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??