В бяло.
Където ти свършва душата.
Започва и моето черно.
Дотам е и моята мисъл.
Докъдето ти стига сърцето.
Твоето тяло.
Изцяло.
Е само за среднощни сонети,
направено.
*
Аз ти ги пиша във бяло.
Ти ми ги чети във черно.
© Maria Radeva Всички права запазени