Животът беше черно-бял,
понякога се вмъкваше и сиво.
Толкоз бе ми доскучал,
всичко стана ми мъгливо.
Изгубих време, но открих,
че имало и други краски.
Безброй нюанси преоткрих
и цветен смисъл да живея.
© Misteria Vechna Todos los derechos reservados