30 sept 2008, 8:18

В дланта на... 

  Poesía
734 0 17

В дланта

на есенно листо

снегът

за през нощта

се приютява.

А есента

е още тук

и зимното дърво,

в кората още крие

слънчев сок.

Но как ще си запазиш

топлината,

дете на лятото?

Защото всички зими

си забравило

и помниш

само слънцето

след тях?

Или защото

още пазиш спомена

за топлите треви,

пчела върху глухарче,

и Светлина...

 

 

 

© Маргарита Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??