12 may 2011, 10:48

В дланта ти... 

  Poesía » De amor
940 0 17

Събирам се -
сълзица по цвета,
изплакана в мълчание от утро.
Отронена въздишка на сърна,
препуснала по вятърните стъпки.

Събирам се -
от яркия трептеж,
пронизал мрачината на усое.
От шепота на самодивска нощ,
разпуснала косите си във зноя.

Събирам се -
кристалче по снега.
Перце от птиче, в пазвата на лято.
Събирам се във капчица за Теб
и стихвам доверчиво във дланта ти...

© Людмила Билярска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??