3 ago 2010, 16:19

В друг живот 

  Poesía » Otra
729 0 3

    Толкова отдавна в един друг живот


мога да усетя как бие сърцето ти,


не е сън, помни, виждам светлина в очите ти.


   Толкова далеч в някой друг живот


ще намерим местенце във времето,


някъде отвъд слънцето, местенце,


което ще наречем свое.

© Катя Чортова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??