Толкова отдавна в един друг живот
мога да усетя как бие сърцето ти,
не е сън, помни, виждам светлина в очите ти.
Толкова далеч в някой друг живот
ще намерим местенце във времето,
някъде отвъд слънцето, местенце,
което ще наречем свое.
© Катя Чортова Все права защищены