3 jul 2008, 17:45

В друг живот... По друго време... 

  Poesía
759 0 3

В друг живот... По друго време...

Може би била съм пролетна трева,

прегърнала с обич хълмове зелени,

приятелка на утринните капки от роса...

В друг живот... По друго време...

Може би била съм лятна синева...

И ято птици - в полет устремени,

и морска пяна, и пъстроцветност на дъга...

В друг живот... По друго време...

Може би танцувала съм с есенни листа...

И цветовете, и багрите във мене

били са червено-златна красота...

В друг живот... По друго време...

Може би била съм зимна пелена...

А всички надежди и копнежи

тихо са разказвали за пролетта.

© Николина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??