Вдъхна ми сила, напред да вървя,
дори и без теб... пак да бъда,
повярва във мене, приши ми крила,
невярващ във мойта присъда.
Направи ме силна, да мога сама,
глава в труден миг да изправям,
да мога да ставам, да галя тъма,
смеха, след тъга да изравям.
Повярва във мене и вярваш до днес,
че всички мечти ще превзема,
показа ми пътя във тъмния лес,
вървя, свобода да си взема.
Обичам те, нежно, красива мечта,
и вярвам, ще дойдеш за мене,
дори да не можеш, точно сега,
ще бъдем със теб в друго време.
Във някой живот, все ще бъдем...
© Неземна Todos los derechos reservados