24 jun 2017, 2:14

В душата на розата 

  Poesía » Otra
402 0 0

В душата на розата диша
любовта,
в нея диша скръбта,
във неземно единство
там живеят два свята,
в окръжност тя раздава
красотата,
в опадващи листа разказва
сагата на любовта.
В душата на розата
остава верността
и вятъра от нея
нищо не остава,
освен спомена
за суетата.

© Димитър Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??