Jun 24, 2017, 2:14 AM

В душата на розата 

  Poetry » Other
404 0 0

В душата на розата диша
любовта,
в нея диша скръбта,
във неземно единство
там живеят два свята,
в окръжност тя раздава
красотата,
в опадващи листа разказва
сагата на любовта.
В душата на розата
остава верността
и вятъра от нея
нищо не остава,
освен спомена
за суетата.

© Димитър Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??