28 ene 2018, 20:32

В една любовна нощ 

  Poesía » De amor
305 0 1

От тебе друго аз не искам,

освен до мене ти да спиш.

И силите ти да изстисквам

преди в любов да се стоплиш.

 

И всяка дума да е радост

за двамата ни всеки час.

В сърцата да прелива сладост

От погледите във захлас.

 

Душите ни да са цветята

със свой любовен аромат.

А любовта ни да е свята.

Духът ни да остане млад.

 

И залеза да го прихванем

И го превърнем във разкош.

На слънчеви петна да станем

В една безумнострастна нощ.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??