19 nov 2006, 18:25

В гората 

  Poesía
1852 0 10


Отидох в гората,

а там - картина чудновата.

Една мечка ближе

сладолед на клечка.

Две лисици

хапват пици.

Три вълка огризват

пилешка кълка.

Четири катерички

си шият топли ръкавички.

Пет лъва

дрехите си нагъват.

Шест борсука

умират от скука.

Седем орангутана

ядат седем банана.

Осем птички кълват

сухи трички.

Девет къртици

пържат мекици.

Десет мишки гризат

листи от книжки.

© Рони Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??