29 oct 2016, 0:58

В гръб 

  Poesía » Otra
383 0 0

В гръб
 

Сипят се думи безмилостни –
парашутисти с каменни лица.
Свирят бойни рогове!
Прегръдка на заклети врагове.


Забиват бавно своето острие,
разкъсва с жестокост прогнилата плът.
Падат всякакви задръжки.
Труден път, кръстопът.


Проклета да бъде реката.
По течението всичко отива.
На чия съвест ще тежи?
Знаеш отговора, кажи.

© Иван Чорлев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??