29 окт. 2016 г., 00:58

В гръб 

  Поэзия » Другая
384 0 0

В гръб
 

Сипят се думи безмилостни –
парашутисти с каменни лица.
Свирят бойни рогове!
Прегръдка на заклети врагове.


Забиват бавно своето острие,
разкъсва с жестокост прогнилата плът.
Падат всякакви задръжки.
Труден път, кръстопът.


Проклета да бъде реката.
По течението всичко отива.
На чия съвест ще тежи?
Знаеш отговора, кажи.

© Иван Чорлев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??