Oct 29, 2016, 12:58 AM

В гръб 

  Poetry » Other
385 0 0

В гръб
 

Сипят се думи безмилостни –
парашутисти с каменни лица.
Свирят бойни рогове!
Прегръдка на заклети врагове.


Забиват бавно своето острие,
разкъсва с жестокост прогнилата плът.
Падат всякакви задръжки.
Труден път, кръстопът.


Проклета да бъде реката.
По течението всичко отива.
На чия съвест ще тежи?
Знаеш отговора, кажи.

© Иван Чорлев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??