10 nov 2020, 22:58

В храма... 

  Poesía » De amor
372 2 4

В  разлюляната грива

на моите сънища

се промъква щастлива сълза.

Пак ги язди

онази очакваная сбъднатост

по пътеката на утринта.

И потропват с копитата-

топли спомени.

И препуска в галоп мисълта.

И наяве и в сън

за теб пак се моля,

в храма свят 

на вечността...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??