7 sept 2017, 11:59

В името на орхидеята 

  Poesía » De amor
413 1 1

Всички жени са цвеята, на природата.
Аз съм орхидея.
Плевел казват за нея.
А трудно във ръцете ти вирее.
Тя не е капризна:
красива, нежна, леко дива.
трябват и топлина, утолена жажда
И място, на което иска да остане.
Орхидея по места не се нагажда...


Dahlia Noir

© Черната Далия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??