9 mar 2008, 13:14

В живота всичко има смисъл 

  Poesía
827 0 2
В живота всичко има смисъл
и не трябва Господ да виниш,
че зле те е орисал,
а след всеки удар тежък трябва
пак със жалба за живот
да се изправиш,
защото още хиляди неща
има да направиш.

Ще намериш нови изходи възможни.
Не бъди подвластен на мисли тревожни!
Не падай духом,
когато нещо лошо ти се случи,
а помни, че всеки
урока си житейски трябва да научи
и както някога мъдрецът е написал:
"В живота всичко има смисъл!"

© Емилия Трайкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??